Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Food Innovation for a Healthy Future

Seminarium
Ett seminarium som arrangeras av Antidiabetic Food Centre den 28/3!

Moderator: Professor Inger Björck, Innovafood AB

9:00
From wheat bran to arabinoxylan oligosaccharides (AXOS): production, demonstration of prebiotic effects, regulatory aspects and spinout creation
Professor Jan Delcour, Leuven Food Science and Nutrition Research Centre, University of Leuven, Belgium

09:50
Coffee & antidiabetic refreshments

10.15
Healthy and sustainable food innovation
Catarina Englund, Sustainability Innovation Manager, IKEA Group

11:00
Mineral water with a twist – The story and science behind the world´s first antidiabetic mineral water
Dr Elin Östman, Double Good AB

11:30
Getting nutrition research onto the dining table – an innovation project in the making
Susanna Bill, Sustenance AB & Susannas Kök and Dr Juscelino Tovar, Food for Health Science Centre, Lund University

12.00
Antidiabetic lunch

Anmälan
senast 20/3 e-post till  maria.johansson [at] food-health-science.lu.se

Tid: 
2017-03-28 09:00 till 12:30
Plats: 
Nedre Inspira, Medicon Village, Scheelev 2, Lund

Om händelsen

Tid: 
2017-03-28 09:00 till 12:30
Plats: 
Nedre Inspira, Medicon Village, Scheelev 2, Lund

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen