Concert: Pop Academy

Foto: Getty Images

Konsert, 350-årsjubileum

Pop & rock-konsert i Stora salen på AF-borgen med 4 ensembler från Musikhögskolan i Malmö, insläpp från kl 20.00.

Vid Musikhögskolan i Malmö finns en av Sveriges mest kända utbildningar inriktad mot pop/rock genrer. Studenterna drar fulla hus på Musikhögskolan!

Ta chansen att uppleva framtidens musiker när de kommer till traditionsrika Stora salen på AF 12 maj inom ramen för universitetets jubileum!

Det blir hiphop, bluesrock, latinpop och soulpop, allt ytterst välrepat, tungt och svängigt, framfört av våra främsta unga musiker. Det blir många musiker på scen och en mäktig konsert utlovas!

Fri entré. Kräver ingen registrering.

Berätta att du kommer på Facebook-evenemanget!

Konserten är en del av vårens kulturvecka Live i Lundagård som pågår mellan 8 och 14 maj.
Se kulturveckans program

###

In English

Take the opportunity to experience future musicians as they play at the venerable main hall of the AF building! The evening offers a powerful pop & rock concert with four ensembles from the Malmö Academy of Music, which offers one of Sweden’s most famous study programmes in the pop/rock genres. During the evening there will be everything from hip hop, blues rock, Latin Pop and pop-soul. Free admission and no registration required. Doors open at 20:00.

This concert is part of the Culture Week Live at Lundagård, which takes place between 8 to 14 May.
See the full Live at Lundagård programme

Tid: