Student- och personalfesten! / Student and Staff party!

Övrigt, 350-årsjubileum

Jubileumsfesten den 15 september riktar sig till alla studenter och anställda vid Lunds universitet. / The jubilee party on 15 September is intended for students and staff at Lund University.

For information in English, see below

Lunds universitet firar sitt 350-årsjubileum och visar upp hela sin bredd. Sedan 19 december 2016 har universitetet jubilerat med olika evenemang, aktiviteter, temaveckor och jubileumskurser. Den 15 september är alla studenter och anställda vid Lunds universitet välkomna till den stora Student- och personalfesten i Lundagård!

Plats: Lundagård, Lund (se karta)

17.00 Insläpp via tre entréer i Lundagård

18.30 Underhållningen på scenen börjar

21.30 Disco i Lundagård

Det kommer att finnas mat och dryck till försäljning på området.

Klädsel: Kläder efter väder

Anmälan

Först till kvarn får först mala, anmälan stängs när platserna är slut. Totalt finns det 7 000 platser. En del av dessa kommer att läggas undan till höstens nyantagna studenter och nyanställda som kommer att kunna efterregistrera sig. Mer information om detta kommer i slutet av augusti.

Anmäl dig till Student- och personalfesten 15 september

Insläpp på festområdet

Alla som anmäler sig till Student- och personalfesten måste visa upp ett LU-kort för att bli insläppta på festområdet. Du som använder en annan typ av passerkort än ett LU-kort vid din studie- eller arbetsplats behöver hämta ut ett LU-kort. LU-kortet kan hämtas ut efter att anmälan till festen har gjorts.

Här kan du hämta ut LU-kort

Fakulteternas och förvaltningens förfester

Fakulteterna och förvaltningen kommer att arrangera egna förfester som kommer att hållas före Student- och personalfesten. Här finns information om vad som gäller för respektive fakultet/verksamhet. Om det saknas information om din fakultets eller verksamhets förfest kan det bero på att det inte finns någon information att tillgå ännu. Innehållet här på webbsidan kommer att uppdateras kontinuerligt.

Kontakt

Har du några frågor kring Student- och personalfesten den 15 september mejla 15september [at] rektor.lu.se

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Student and Staff party

Lund University is marking its 350th anniversary and demonstrating its entire range. Since 19 December 2016, the University has been celebrating through various events, activities, theme weeks and jubilee courses. On 15 September, all students and employees at Lund University are welcome to the major student and staff party in Lundagård park!

Programme

Place: Lundagård, Lund (se map)

17:00 Admission via three entrances to Lundagård park

18:30 Entertainment on stage will begin

21:30 Disco in Lundagård

Food and beverages will be available for purchase on-site.

Dress code: in accordance with the weather.

Registration

First come, first served! The registration will close once the 7 000 places have been filled. Some of the places will be set aside to allow late registration for newly admitted students and new employees in the autumn. More information about registration will be provided in late August.

Register for the student and staff party on 15 September

Admission to the party zone

Everyone who registered for the student and staff party must show their LU card to be admitted to the party zone. If you use an access card other than the LU card where you study or work, you need to obtain an LU card. The LU card can be retrieved once you have registered for the party.

Retrieve an LU card here

Pre-parties at the faculties and the administration

The faculties and the administration will host their own pre-parties, before the student and staff party. Below you will find information about what applies to each faculty/organisation. If you are unable to find information about a pre-party at your faculty or organisation, the information may not be available at this time; however, this page will be updated continuously.

Contact

If you have any questions about the student and staff party on 15 September, please email 15september [at] rektor.lu.se

Tid:
2017-09-15 17:00