Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Om alumnnätverket

Som medlem i vårt alumnnätverk ingår du i en gemenskap med fler än 30 000 lundaalumner i hela världen. Självklart kostar det inget att gå med i alumnnätverket och det förutsätter heller inga andra åtaganden!

Kullerstenar med texten: "Allt kommer nog att bli bra"
Textfragment utanför LUX, universitetets byggnad för humanistiska och teologiska ämnen. Fotograf: Johan Persson

För vem?

Alumnnätverket är till för alla som studerat, arbetar eller har arbetat vid Lunds universitet. Naturligtvis är hedersdoktorer, gästforskare, styrelseledamöter och andra som står universitetet nära självklara som alumner. Du kan även registrera dig om du är student och har uppnått minst 30 p i dina studier.  

Hur är alumnnätverket uppbyggt?

Alla som läst vid Lunds universitet är LU-alumner, men för att du ska få information från din egen fakultet så hamnar du automatiskt i den fakultet där du tagit examen eller flest poäng. Dock står det dig fritt att gå med i fler fakulteter eller grupper. Vårt system är sammankopplat med Ladok och via ditt personnummer kommer din utbildning hämtas per automatik när du blir medlem. Många grupper anordnar regelbundet återträffar och andra aktiviteter för dig som är medlem. Vill du starta en egen grupp för dig och ditt nätverk så hjälper vi gärna till!

Hur blir jag medlem?

För att gå med i alumnnätverket måste du registrera din e-postadress. Därefter skickas automatiskt en länk till den e-post du angett. Klicka på länken och följ instruktionerna för att fullfölja registreringen.   

Ny alumn registrerar sig här

Dina uppgifter

Dina uppgifter lagras i LINK som är vår lösenordskyddade databas och som bara är tillgänglig för medarbetare vid LU. Du väljer själv vilka uppgifter som ska vara synliga för andra alumner.

För mer information om hur vi behandlar dina uppgifter, se PUL

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Alumnnätverket
info [at] alumni.lu.se

Karen Paulson
Alumnkoordinator
karen.paulson [at] er.lu.se
Telefon: 0727-162 266

Maria Johansson
Alumnkoordinator
maria.johansson [at] er.lu.se
Telefon: 046-222 31 76

Logga in på alumnnätverket

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen