Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Audiologi: Magisteruppsats

Kurs 30 högskolepoäng

Kursens syfte är att studenten förvärvar kunskaper och färdigheter i att planera och genomföra en vetenskaplig undersökning inom det audiologiska fältet, redovisa, analysera och värdera resultaten samt att kritiskt granska andras arbeten. I kursen ingår planering, genomförande, redovisning och försvar av en egen empirisk undersökning samt kritisk granskning av ett vetenskapligt arbete samt forskningsetiska överväganden. För godkänd kurs krävs godkänd skriftlig och muntlig redovisning av den genomförda undersökningen samt opposition på ett annat vetenskapligt arbete. Det är obligatorisk närvaro vid föreläsningar och projektrevisionsseminarier samt vid fem av kurskamraternas uppsatsseminarier, utöver seminariet för försvar av det egna arbete och seminarium för opposition på annans arbete.

Mer om utbildningen hittar du på http://www.med.lu.se/audiologiutbildning

Kontakt

Institutionen för kliniska vetenskaper, Lund
Barngatan 2B, Skånes universitetssjukhus, 221 85 Lund

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

audionomexamen motsvarande kandidatexamen

Urval

Platserna fördelas enligt: Akademiska meriter (APAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Vårterminen 2017

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Lund, heltid 100%

På svenska

16 januari 2017 - 4 juni 2017

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Audiologi: Magisteruppsats är 65 000 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen