Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Logistics Service Management - Kandidatprogram, 180.0 hp

Examen: Kandidatexamen

Utbildningsöversikt

Om programmet: Detta är programmet för dig som är intresserad av logistik i olika typer av organisationer samt utveckling av management och service kring logistikorganisationen. Under din studietid utvecklar du en ”verktygslåda” bestående av olika metoder och modeller för att kunna analysera och förbättra existerande logistiksystem ur ett service-, miljö- och lönsamhetsperspektiv. Programmet är tvärvetenskapligt och ges av Institutionen för service management och tjänstevetenskap i samarbete med Lunds Tekniska Högskola (LTH). Utbildningen genomförs i nära samarbete med företag och organisationer och bygger på ett aktivt lärande genom användning av case-metodik som kombinerar teori och praktik, så kallad problembaserad undervisning. 

Studera utomlands: Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra internationella kontakter för att skapa internationella förutsättningar för dig som student. Det finns flera möjligheter att åka utomlands, antingen via institutionens utbytesavtal eller via universitetets centrala utbytesplatser.

Framtid: Behovet av logistiker på arbetsmarknaden är växande och utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta operationellt, taktiskt och strategiskt med logistik. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som t ex. logistikchef, projektledare, informatör, inköpare, distributionsansvarig, platschef eller andra befattningar inom logistik, varuflöden och transportekonomi. Du kan även fortsätta dina studier på avancerad nivå och ta en masterexamen i service management.

 

Mer om utbildningen hittar du på http://www.ism.lu.se/logistics

15
april 2015
Sista ansökningsdag
Studieperiod:2015-08-31 - 2018-06-10
Studietakt:100%
Studieform:Dagtid
Nivå:Grundnivå
Plats:Helsingborg
Språk:Svenska
Sista ansökningsdag:2015-04-15
Stängd för anmälan

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen