Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kandidatprogram i Logistics Service Management, 180.0 hp

Examen: Kandidatexamen

Utbildningsöversikt

Om programmet: Utbildningen ger dig kompetens för att kunna utveckla innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar som sätter kunden och service i centrum. Här utvecklar du en "verktygslåda" bestående av olika logistikmetoder och modeller för logistiksystem och servicelösningar för att öka lönsamheten. Programmet är tvärvetenskapligt, vilket innebär att de problemområden och frågeställningar som behandlas i utbildningens olika moment integrerar kunskap från tekniska, ekonomiska och service managementbaserade områden. Programmet är utvecklat tillsammans med företag och organisationer verksamma inom logistikbranschen, på så vis får du högaktuell branschkunskap och värdefulla kontakter inför framtiden.

Studera utomlands: Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra internationella kontakter för att skapa internationella förutsättningar för dig som student. Det finns flera möjligheter att åka utomlands, antingen via institutionens utbytesavtal eller via universitetets centrala utbytesplatser.

Framtid: Efter avslutad utbildning kan du arbeta som t ex. logistikchef, projektledare, informatör, inköpare, distributionsansvarig, platschef eller andra befattningar inom logistik, varuflöden och transportekonomi. Du har kunskap om logistikrelaterade frågor inom företag och kan skapa effektiva servicelösningar. Du kan även fortsätta dina studier på avancerad nivå och ta en masterexamen i service management.

Mer om utbildningen hittar du på http://www.ism.lu.se/logistics

15
april 2014
Sista ansökningsdag
Kursperiod:2014-09-01 - 2017-06-09
Studietakt:100%
Studieform:Dagtid
Nivå:Grundnivå
Ort:Helsingborg
Språk:Svenska
Sista ansökningsdag:2014-04-15
Stängd för anmälan

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen