Press och media

Jubileumsprogram med bredd

Jubileumsprogrammet har ett brett utbud, med spännande gäster. Nobelpristagare, erkända internationella och nationella forskare och lokalt kända ansikten deltar i evenemang öppna för allmänheten.

Ladda ner det tryckta, 180-sidiga programmet (PDF 10 MB, öppnas i nytt fönster)

Mer om jubileumsprogrammet

Presskontakt

Journalister är välkomna att kontakta jubileumskommunikatören Cecilia Schubert (cecilia.schubert [at] kommunikation.lu.se) vid frågor om press och media kring jubileet

Videomaterial

Videomaterial från jubileets evenemang och aktiviteter kommer att finnas tillgängliga på universitetets Youtube-kanal:

Jubileumslista på Lunds universitets Youtube-kanal

Historia

Universitetets historia berättas i "People & Places: a personal view of Lund and its University"

Video "People & Places" på Lunds universitets Youtube-kanal

Nyhetsbrev, pressmeddelanden och artiklar

Prenumerera på nyhetsbrevet

Pressmeddelanden och nyhetsartiklar som är relaterade till jubileet syns i feeden "Jubileumsnyheter" (längre ned till vä).

Jubileet i sociala medier

Följ jubileet i bilder
Jubileet i Instagrambilder

Jubileet finns på Facebook