Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nanorheological properties of casein

Författare

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2005

Språk

Engelska

Sidor

218-229

Publikation/Tidskrift/Serie

Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing

Issue

298

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

Royal Society of Chemistry

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

Conference on Food Colloids

Conference date

2004-04-18 - 2004-04-21

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0260-6291
  • ISBN: 9780854046386