Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Role of semi-permeable coatings in osmotic dehydration of strawberries

Författare

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2003

Språk

Engelska

Sidor

112-112

Publikation/Tidskrift/Serie

International Symposium on Future Technologies for Food Production and Future Food Scientists, Proceedings

Issue

162

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

SIK - Svenska Livsmedelsinstitutet

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

International Symposium on Future Technologies for Food Production and Future Food Scientists

Conference date

2003-06-02 - 2003-06-04

Conference place

Gothenburg, Sweden

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0280-9737