Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Effects of cross-flow velocity, capillary pressure and oil viscosity on oil-in-water drop formation from a capillary

Författare

  • Anna Timgren
  • Gun Trägårdh
  • Christian Trägårdh

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2009

Språk

Engelska

Sidor

1111-1118

Publikation/Tidskrift/Serie

Chemical Engineering Science

Volym

64

Issue

6

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Elsevier

Ämne

  • Food Engineering

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0009-2509