Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Heat and mass transfer during frying of beefburgers

Författare

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2003

Språk

Engelska

Sidor

109-109

Publikation/Tidskrift/Serie

International Symposium on Future Technologies for Food Production and Future Food Scientists, Proceedings

Issue

162

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

SIK - Svenska Livsmedelsinstitutet

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

International Symposium on Future Technologies for Food Production and Future Food Scientists

Conference date

2003-06-02 - 2003-06-04

Conference place

Gothenburg, Sweden

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0280-9737