Du är här

Polymorphic Phases of Natural Fat from Cupuassu (Theobroma grandiflorum) Beans: A WAXS/SAXS/DSC Study

Författare:
  • Júlio C. Silva
  • Tomás Plivelic (Dr)
  • Maria L. Herrera (Dr)
  • Nirse Ruscheinsky
  • Theo G. Kieckbusch
  • Valdecir Luccas
  • Iris L. Torriani
Redaktör:
  • Robin D Rogers
Publiceringsår: 2009
Språk: Engelska
Sidor: 5155-5163
Publikation/Tidskrift/Serie: Crystal growth and Design
Volym: 9
Nummer: 12
Dokumenttyp: Artikel
Förlag: American Chemical Society

Sammanfattning

Disputation

Nyckelord

  • Agriculture and Food Sciences
  • Polymorphic phases
  • chocolate industry
  • X-ray scattering
  • natural fat

Övriga

Published
Yes
  • Department of Synchrotron Radiation Instrumentation
  • ISSN: 1528-7483

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

 

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen