Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Polymorphic Phases of Natural Fat from Cupuassu (Theobroma grandiflorum) Beans: A WAXS/SAXS/DSC Study

Författare

  • Júlio C. Silva
  • Tomás Plivelic
  • Maria L. Herrera
  • Nirse Ruscheinsky
  • Theo G. Kieckbusch
  • Valdecir Luccas
  • Iris L. Torriani

Publiceringsår

2009

Språk

Engelska

Sidor

5155-5163

Publikation/Tidskrift/Serie

Crystal Growth & Design

Volym

9

Issue

12

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

The American Chemical Society (ACS)

Ämne

  • Natural Sciences
  • Physical Sciences

Nyckelord

  • Polymorphic phases
  • chocolate industry
  • X-ray scattering
  • natural fat

Status

Published

Forskningsgrupp

  • Department of Synchrotron Radiation Instrumentation

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1528-7483