Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nanoscale analysis systems

Författare

  • Peter Viberg
  • Kerstin Skog
  • Staffan Nilsson

Summary, in English

A review comparing miniaturized and normal anal. systems, gives a theor. background to liq. flows, analyte diffusion, and adsorption in miniaturized channels, describes different sepn. techniques in capillaries and on chips, describes sample pretreatment, and discusses miniaturization in food chem.

Publiceringsår

2004

Språk

Engelska

Publikation/Tidskrift/Serie

Handbook of Food Analysis, Volume 3

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Dekker

Ämne

  • Biochemistry and Molecular Biology

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0891-8961