Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Resenärernas värdering av kvalitetfunktioner vid bytespunkter - Inventeringsrapport

Författare

Summary, in Swedish

Väl fungerande bytespunkter är viktiga för kollektivtrafikens konkurrenskraft. Själva bytet, som är en del av varje resa, kan upplevas som en stor del av reskedjan, varför det är viktigt att bytestiden minimeras men även att bytespunkten erbjuder så hög komfort- och servicenivå som möjligt. Grunden för projektet är konstaterandet att våra kunskaper är bristfälliga när det gäller hur viktig bytespunktens egenskaper är i förhållande till andra egenskaper hos infra-strukturen, samt vilka komfortfaktorer som är viktigast. Det finns viss forskning inom områ-det. Vi kan dock konstatera att en heltäckande bild saknas och att forskningen inte tillämpas. Syftet med inventeringsfasen är att kartlägga, sammanställa och jämföra tidigare forskning och kunskap samt att översiktligt beskriva det arbete som bedrivs med bytespunkter idag.

Avdelning/ar

Publiceringsår

2011

Språk

Svenska

Publikation/Tidskrift/Serie

Bulletin 265 / 3000

Dokumenttyp

Rapport

Förlag

Lund University Faculty of Engineering, Technology and Society, Traffic and Roads, Lund, Sweden

Ämne

  • Infrastructure Engineering

Nyckelord

  • Bytespunkt
  • Individers värdering

Status

Published

Report number

Bulletin 265 / 3000

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1653-1930
  • CODEN:LUTVDG/(TVTT 3215)1-35/2011