Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

A novel wheat variety with elevated content of amylose increases resistant starch formation and may beneficially influence glycaemia in healthy subjects.

Författare:
Publiceringsår: 2011
Språk: Engelska
Sidor:
Publikation/Tidskrift/Serie: Food & nutrition research
Volym: 55
Dokumenttyp: Artikel
Förlag: CoAction Publishing

Sammanfattning

Previous studies indicate that elevated amylose content in products from rice, corn, and barley induce lower postprandial glycaemic responses and higher levels of resistant starch (RS). Consumption of slowly digestible carbohydrates and RS has been associated with health benefits such as decreased risk of diabetes and cardiovascular disease.

Disputation

Nyckelord

  • Agriculture and Food Sciences

Övriga

Published
Yes
  • ISSN: 1654-661X

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen