Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

A novel wheat variety with elevated content of amylose increases resistant starch formation and may beneficially influence glycaemia in healthy subjects.

Författare

Summary, in English

Previous studies indicate that elevated amylose content in products from rice, corn, and barley induce lower postprandial glycaemic responses and higher levels of resistant starch (RS). Consumption of slowly digestible carbohydrates and RS has been associated with health benefits such as decreased risk of diabetes and cardiovascular disease.

Publiceringsår

2011

Språk

Engelska

Publikation/Tidskrift/Serie

Food & Nutrition Research

Volym

55

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Co-Action Publishing

Ämne

  • Nutrition and Dietetics

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1654-661X