Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

The sensory perception of salad dressings with varying fat content, oil droplet size, width and degree of aggregation

Författare

  • Eva Tornberg
  • Nicolas Carlier
  • Ene Pilman Willers
  • Per Muhrbeck

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2005

Språk

Engelska

Sidor

18-21

Publikation/Tidskrift/Serie

Special Publication No. 298

Dokumenttyp

Konferensbidrag: abstract

Förlag

Royal Society of Chemistry

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

Food Colloids

Conference date

2004-04-18 - 2004-04-21

Status

Published