Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Byggnadsmaterial : uppbyggnad, tillverkning och egenskaper. Övningsbok (2:a uppl.)

Författare

  • Per Gunnar Burström

Summary, in Swedish

Föreliggande övningsbok har utarbetats för att underlätta inlärningen och förståelsen av innehållet i huvudboken. Övningsboken innehåller ett antal instuderingsfrågor, som är kopplade till huvudbokens samtliga kapitel.

Till drygt hälften av huvudbokens kapitel finns även ett flertal räkneuppgifter. Ett mycket stort antal av dessa har inspirerats av skadefall och andra praktiska problemställningar. Många har dessutom figurerat i samband med tentamina.

Till de allra flesta räkneuppgifter finns dellösningar [DL] och de svåraste uppgifterna har fullständiga lösningar [L]. Till ett fåtal, mycket enkla, uppgifter ges endast ett svar [S].

Publiceringsår

2007

Språk

Svenska

Dokumenttyp

Bok

Förlag

Studentlitteratur AB

Ämne

  • Materials Engineering

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 9789144027401