Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Surface tension and WAXS diffraction studies of binding cetytrimethyl-ammonium bromide to gamma irradiated and nonirradiated potato starch

Författare

  • Krystyna Ciesla
  • Henrik Lundqvist
  • Ann-Charlotte Eliasson

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2006

Språk

Engelska

Sidor

66-67

Dokumenttyp

Konferensbidrag: abstract

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

XIV International Starch Convention

Conference date

2006-06-20 - 2006-06-24

Conference place

Cracow, Poland

Status

Published