Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Presentation av aktuell forskning

Författare

Summary, in Swedish

Jag utvaldes tillsammans med tio andra postdokar vid LU*, och som enda representanten från fakulteten för humaniora och teologi, att medverka vid LMK-stiftelsens idéforum för unga forskare i Björkliden den 28–31 augusti 2015. Idéforumet leddes av Göran Bexell (professor och tidigare rektor för LU), Sture Forsén (professor och grundare av Pufendorfinstitutet), Sven Strömqvist (professor, vetenskaplig chef för Humanistlaboratoriet och tidigare vicerektor för LU) och Susanne Åkesson (professor och koordinator för Centrum för migrationsbiologi). – Presentation av aktuell forskning. – Kollektivt författande av skrivelsen "För ett bättre Lunds universitet nu", om villkoren för unga forskare vid LU, publicerad i LUM nr 7/2015, s. 34 under rubriken "Ta vara på unga forskares kapacitet!": http://www.lum.lu.se/debatt-ta-vara-pa-unga-forskares-kapacitet/



*)

Jessica Abbott, evolutionsbiologi

Tomas Björklund, hjärnforskning

Paul Caplat, bevarandebiologi

Markus Gunneflo, rättsvetenskap

Fredrik Johansson, hjärnforskning

Alexander Paulsson, företagsekonomi

Magnus Sandberg, vårdvetenskap

Rebecca Selberg, genusvetenskap

Niklas Sköld, fysik

Eva Unger, kemi

Publiceringsår

2015

Språk

Svenska

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Ämne

  • Languages and Literature

Conference name

LMK-stiftelsens idéforum för unga forskare, 2015

Conference date

2015-08-28 - 2015-08-31

Status

Unpublished