Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sources of calicivirus contamination in foodborne outbreaks, Denmark, 2005-2011 - the role of the asymptomatic food handler.

Författare

  • Kristina T Franck
  • Morten Lisby
  • Jannik Fonager
  • Anna C Schultz
  • Blenda Böttiger
  • Annette Villif
  • Helle Absalonsen
  • Steen Ethelberg

Summary, in English

Norovirus is the predominant cause of foodborne disease outbreaks. Virus contamination may occur during all steps of food processing from production to preparation and serving. The relative importance of these different routes of contamination is unknown.

Publiceringsår

2015

Språk

Engelska

Sidor

563-570

Publikation/Tidskrift/Serie

Journal of Infectious Diseases

Volym

211

Issue

4

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Oxford University Press

Ämne

  • Infectious Medicine

Status

Published

Forskningsgrupp

  • Clinical Microbiology, Malmö

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1537-6613