Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Improvement of the metabolic features of bread by use of organic acids.

Författare:
Redaktör:
  • NC Battistini
  • L Rossi
  • S Sette
Publiceringsår: 2003
Språk: Engelska
Sidor: 638-638
Publikation/Tidskrift/Serie: Annals of Nutrition and Metabolism
Volym: 47
Nummer: 6
Dokumenttyp: Konferensbidrag
Förlag: Karger

Sammanfattning

Disputation

Nyckelord

  • Medicine and Health Sciences
  • Agriculture and Food Sciences

Övriga

9th European Nutrition Conference
2014-10-02
Rome, Italy
Published
  • ISSN: 0250–6807

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen