Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Improvement of the metabolic features of bread by use of organic acids

Författare:
Publiceringsår: 2003
Språk: Engelska
Sidor: 106-106
Publikation/Tidskrift/Serie: Proceedings
Dokumenttyp: Konferensbidrag
Förlag: SIK, Gothenburg, Sweden

Sammanfattning

Disputation

Nyckelord

  • Agriculture and Food Sciences
  • Medicine and Health Sciences

Övriga

International Symposium on Future Technologies for Food Production and Future Food Scientists
2014-06-03
Gothenburg, Sweden
Published
Yes
  • ISSN: 0280-9737

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen