Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Improvement of the metabolic features of bread by use of organic acids

Författare

Avdelning/ar

Publiceringsår

2003

Språk

Engelska

Sidor

106-106

Publikation/Tidskrift/Serie

Proceedings

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

SIK - Svenska Livsmedelsinstitutet

Ämne

  • Nutrition and Dietetics
  • Food Engineering

Conference name

International Symposium on Future Technologies for Food Production and Future Food Scientists

Conference date

2003-06-02 - 2003-06-04

Conference place

Gothenburg, Sweden

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0280-9737