Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Från jord till ord: Skånsk mat

Publiceringsår: 2006
Språk: Svenska
Sidor: 35-54
Publikation/Tidskrift/Serie: Mat. genealogi och gestaltning
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok
Förlag: Studentlitteratur

Sammanfattning

Texten analyserar hur lokal och regional matkultur används och skapas som ett redskap för att marknadsföra Skåne. Speciell vikt läggs vid att visa hur "kultur" inte är något som finns a priori i en plats eller region, utan hur "kultur" istället skapas i marknadsföringssammanhang.

Disputation

Nyckelord

  • Social Sciences
  • Business and Economics
  • turism
  • platsmarknadsföring
  • mat
  • regioanl matkultur
  • ANT

Övriga

Published
  • ISBN: 91-44-04554-9

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen