Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Processbaserad verksamhetsutveckling

Författare

Summary, in English

Den traditionella hierarkiska och funktionsorienterade organisationsformen räcker inte längre till för att tillmötesgå dagens och morgondagens krav och förväntningar. Konkurrensen blir allt hårdare, utvecklingen allt snabbare och anpassningsförmågan allt viktigare.

Boken täcker alla de faser som ingår i en förändringsprocess, från arbetet med att skapa medvetande om problem och möjligheter, via identifiering, kartläggning, mätning, analys och utveckling av processer, till hur man nöter framtidens utmaningar i en kundfokuserad verksamhet.

Denna bok riktar sig såväl till studerande vid universitet och högskolor som till yrkesverksamma praktiker med ledningsuppgifter eller ansvar för verksamhetsutveckling.

Avdelning/ar

Publiceringsår

2001

Språk

Svenska

Dokumenttyp

Bok

Förlag

Studentlitteratur AB

Ämne

  • Transport Systems and Logistics

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 91-44-01270-5