Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

DSC studies of retrogradation and amylose-lipid complex transition taking place in gamma irradiated wheat starch

Författare

  • Krystyna Ciesla
  • Ann-Charlotte Eliasson

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2006

Språk

Engelska

Sidor

45-45

Dokumenttyp

Konferensbidrag: abstract

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

IRaP 2006 7th International Symposium on Ionizing Radiation and Polymers

Conference date

2006-09-23 - 2006-09-28

Conference place

Antalya, Turkey

Status

Published