Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Can fermentation be used as method for lowering the glycaemic index of certain food products?

Författare:
Publiceringsår: 2000
Språk: Engelska
Sidor:
Publikation/Tidskrift/Serie: Scandinavian Journal of Nutrition
Volym: 44
Nummer: 2S
Dokumenttyp: Konferensbidrag: abstract

Sammanfattning

Disputation

Nyckelord

  • Agriculture and Food Sciences
  • Medicine and Health Sciences

Övriga

7th Nordic Nutrition Congress
2000-06-18/2000-06-21
Mariehamn, Åland
Published
Yes

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen