Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Can fermentation be used as method for lowering the glycaemic index of certain food products?

Författare

  • Elin Östman
  • Helena Elmståhl
  • Inger Björck

Publiceringsår

2000

Språk

Engelska

Sidor

120-120

Publikation/Tidskrift/Serie

Scandinavian Journal of Nutrition

Volym

44

Issue

2S

Dokumenttyp

Konferensbidrag: abstract

Förlag

Taylor & Francis

Ämne

  • Nutrition and Dietetics

Conference name

7th Nordic Nutrition Congress

Conference date

2000-06-18 - 2000-06-21

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1102-6480