Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Adding Value to Fruit Processing Waste: Innovative Ways to Incorporate Fibers from Berry Pomace in Baked and Extruded Cereal-based Foods-A SUSFOOD Project

Författare

  • Harald Rohm
  • Charles Brennan
  • Charlotta Turner
  • Edeltraud Guenther
  • Grant Campbell
  • Isabel Hernando
  • Susanne Struck
  • Vassilis Kontogiorgos

Publiceringsår

2015

Språk

Engelska

Sidor

690-697

Publikation/Tidskrift/Serie

Foods

Volym

4

Issue

4

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

MDPI AG

Ämne

  • Food Science

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 2304-8158