Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Modulation of gut microbiota in rats fed high-fat diets by processing whole-grain barley to barley malt.

Författare

Summary, in English

The gut microbiota is linked with human health, and by manipulating its composition, health conditions might be improved. The aim of this study was to investigate whether two barley products, whole-grain barley and barley malt, caused differentiation of the caecal microbiota in rats fed high-fat diets and whether there were correlations with the short-chain fatty acids formed.

Avdelning/ar

  • Food for Health Science Centre, Kemicentrum

Publiceringsår

2015

Språk

Engelska

Sidor

2066-2076

Publikation/Tidskrift/Serie

Molecular Nutrition and Food Research

Volym

59

Issue

10

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

John Wiley & Sons Inc.

Ämne

  • Food Science

Status

Published

Projekt

  • ANTIDIABETIC FOOD CENTRE

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1613-4133