Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Antimicrobial Profile of Lactic Acid Bacteria Isolated from Vegetables and Indigenous Fermented Foods of India against Clinical Pathogens Using Microdilution Method.

Författare

  • Ami Patel
  • Nihir Shah
  • Padma Ambalam
  • J B Prajapati
  • Olle Holst
  • Åsa Ljungh

Publiceringsår

2013

Språk

Engelska

Sidor

759-764

Publikation/Tidskrift/Serie

Biomedical and Environmental Sciences

Volym

26

Issue

9

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

CHINESE CENTER DISEASE CONTROL & PREVENTION

Ämne

  • Environmental Health and Occupational Health

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0895-3988