Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Academic Food Culture: Taking Gastronomy from Craftsmanship to Science

Författare

Redaktör

  • Patricia Lysaght
  • Skjelbred Ann-Helen

Publiceringsår

2010

Språk

Engelska

Sidor

240-250

Publikation/Tidskrift/Serie

Food and Meals at Cultural Crossroads

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Novus Forlag

Ämne

  • Ethnology

Nyckelord

  • Food
  • education
  • gastronomy
  • ethnology

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 978-82-7099-571-4