Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Effect of whey on blood glucose and insulin responses to composite breakfast and lunch meals in type 2 diabetic subjects.

Författare:
  • Anders Frid
  • Mikael Nilsson
  • Jens Juul Holst
  • Inger Björck
Publiceringsår: 2005
Språk: Engelska
Sidor: 69-75
Publikation/Tidskrift/Serie: American Journal of Clinical Nutrition
Volym: 82
Nummer: 1
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: American Society for Clinical Nutrition

Nyckelord

  • Nutrition and Dietetics

Övriga

Published
  • ISSN: 1938-3207

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen