Program och kurser

Här kan du söka bland Lunds universitets utbildningar. Vi erbjuder cirka 300 program och omkring 2 050 fristående kurser.

OBS! På den här webbplatsen visar vi vårt utbud så som det ser ut under ett helt år. Om du inte hittar utbildningar för den termin som du söker, så kanske vi inte har publicerat de utbildningarna ännu.

Så ansöker du

För grundutbildningar öppnar normalt antagningen inför höstterminen omkring 15 mars och stänger 15 april. Inför vårterminen öppnar antagningen omkring 15 september och stänger 15 oktober. För masterutbildningar kan andra datum gälla.

Du ansöker till utbildningarna via Antagning.se.

Göra en sen anmälan

Alla utbildningar stänger för anmälan, efter att sista anmälningsdatum har passerat. De kurser och program som har platser kvar inför höstterminen, kan öppna för sen anmälan tidigast 15 juli.

Sen anmälan

Studievägledning

Du kan vända dig till den allmänna studievägledningen vid Lunds universitet för vägledning och information inför ditt studieval. Det går bra att boka in ett samtal med oss, komma på dropin eller ställa dina frågor via chatt.

Studievägledningen

Sidansvarig: