Studieintyg, Ladok

Du kan se dina studieuppgifter i Ladok
Ladok är ett datorbaserat system för dokumentation av studieresultat för högskolestuderande i Sverige. I Lunds universitets lokala register samlas uppgifter om studerande på grund- och avancerad nivå och för studerande på forskarnivå.

Om du studerar vid Lunds universitet kan du själv logga in i Studentportalen för att se dina studieuppgifter i Ladok. Du kan också skriva ut studieintyg.

Kolla dina uppgifter i Ladok

Om du är student och vill se dina uppgifter i Ladok kan du gå in via Studentportalen med ditt studentkonto (Stil-konto). Logga in i portalen, klicka på ”Studieinfo”, följt av ”Resultat & registreringar”.

Skriv ut ett studieintyg

Du kan skapa ett verifierbart intyg för studieresultat i Studentportalen med hjälp av ditt studentkonto (Stil-konto). Logga in i portalen, klicka på ”Studieinfo”, följt av ”Ladokutdrag och studieintyg”. Sedan kan du välja vilken typ av intyg du vill skapa.

Behöver du ett manuellt intyg med namnunderskrift är det i första hand institutionerna du ska vända dig till. Även Studentreceptionen kan hjälpa dig med detta.

För dig som inte är student vid Lunds universitet längre

Sidansvarig:

Studentreceptionen och International Desk

studentreception [at] lu.se
Besöksadress: Stora Algatan 4, Lund
Karta på google.se

Öppettider:
Besök: Måndag–fredag 10:00–13:00
Telefon: Måndag–fredag 10:00–12:00

LU Servicedesk (IT-frågor)
servicedesk [at] lu.se (subject: Fr%C3%A5ga%20fr%C3%A5n%20lu.se)

Telefontider och öppettider hittar du via Studentportalen, www.student.lu.se.

lu [at] lu.se