Beställ studieintyg/ladokutdrag

Här kan du kostnadsfritt beställa underskrivna och stämplade studieintyg/ladokutdrag för studier på grund- och avancerad nivå. Gäller studieuppgifter från och med 1990. Vi skickar intygen per post. Inga intyg skickas digitalt från oss. Om du är student vid Lunds universitet just nu, eller nyligen har slutat studera, kan du själv logga in i studentportalen med dina studentkonto-uppgifter och skriva ut ett intyg. Där kan du få ditt intyg digitalt.

Studerade du innan 1989 eller vill ha kopior på examensbevis ber vi dig kontakta universitetsarkivet: universitetsarkivet [at] legal.lu.se, telefon 046-222 16 70 (telefontider: måndag–fredag 09.00–11.30 samt 12.30–15.00).

Det går inte att beställa studieintyg från oss gällande dina meriter vid andra lärosäten. Du måste vända dig till respektive universitet/högskola och begära ut uppgifter separat.

Var ute i god tid med din beställning!
Handläggningstiden kan vid arbetstoppar vara 1–2 veckor, men är normalt cirka 3–4 dagar. Du ansvarar själv för att uppgifterna i din beställning är kompletta och korrekta. Ofullständiga uppgifter förlänger handläggningstiden.

Om det är akut kan du även prova att kontakta din institution för att få ett intyg. Du hittar kontaktuppgifter här.

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

ÅÅMMDD-NNNN
(Om du inte gör något val ovan, skickas ett studieintyg på svenska till dig.)
Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig:

lu [at] lu.se