Jubileumskursen

Ett av de många arrangemang som kommer att organiseras under året är Lunds universitets egen jubileumskurs!

Om kursen

Jubileumskursen ger en unik inblick i forskningsvärlden och lyfter fram vetenskap och kunskap på ett underhållande sätt. Presentatörerna är experter inom sina ämnen och har som mål att få deltagare att lära sig lite mer om världen vi lever i.

Kursen är öppen för alla och sker på vardagskvällar mellan 19:00–20:00 på olika platser i Lund, samt vid utvalda tillfällen i Malmö.

De deltagare som gått på en föreläsning från varje universitetsfakultet – totalt nio stycken – kommer vid en officiell ceremoni i januari 2018 att tilldelas ett examensbevis av rektor Torbjörn von Schantz. Deltagarna som gått på flest seminarier har möjlighet att vara med i utlottningen av ett hemligt pris.
Kursen kräver ingen föranmälan, men kom i god tid då det är begränsade platser vid varje föreläsning! Kursen är gratis.

Inlämning av tentamensbok
De deltagare som har samlat in tillräckligt många stämplar och vill delta i diplomeringsceremonin kan när som helst under hösten lämna in sin tentamensbok. Detta gör man enklast till en av funktionärerna vid ett jubileumskurstillfälle. Glöm inte att tydligt skriva namn, e-post och telefonnummer så att du kan få information om ceremonin. Observera att diplom endast delas ut under ceremonin. Det finns även möjlighet att skicka in tentamensboken (deadline: före 21 december 2017).

LU350 Kansliet

Hela programmet finns nedan.

Mer om kursens upplägg:

Kursprogrammet

Ladda ner översikt över kursprogrammet (PDF 27 kB, nytt fönster)

Sidansvarig:

lu [at] lu.se