Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Jobba hos oss

välkommen till en klassisk och dynamisk arbetsplats!
Få arbetsplatser är så stimulerande som Lunds universitet, med den ständiga kontakten med ny kunskap och med nya generationer studenter på väg ut i livet. Vi söker hela tiden nya medarbetare, såväl forskare och lärare som teknisk och administrativ personal.

forskare diskuterar på seminarium

Lediga anställningar just nu

Ansök, prenumerera eller lägg in ditt cv

För att kunna söka en anställning hos oss behöver du skapa ett konto i vårt ansökningssystem Sökandeportalen. Detta gäller också om du vill prenumerera på lediga anställningar.

Även om du inte hittar något intressant bland våra lediga anställningar just nu kan du skapa ett konto och ladda upp exempelvis ditt cv för kommande behov.

Systemet är anpassat för senaste versionen och två versioner bakåt av Internet Explorer, Firefox och Safari.

Skapa ett konto i Sökandeportalen

Gå direkt till inloggningssidan i Sökandeportalen

Medarbetarna – vår viktigaste resurs

Som medarbetare är du en av våra absolut viktigaste resurser för att vi ska nå vårt mål att vara ett universitet i världsklass.

De kunskaper och erfarenheter man har med sig i bagaget är självfallet mycket värdefulla för vår verksamhet, men vi satsar också på att ge våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling. Det finns också en rad olika anställningsförmåner.

Möjligheter till kompetens- och karriärutveckling

Anställningsförmåner

 

Sidansvarig:

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen