Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Jobba hos oss

välkommen till en klassisk och dynamisk arbetsplats!
Få arbetsplatser är så stimulerande som Lunds universitet, med den ständiga kontakten med ny kunskap och med nya generationer studenter på väg ut i livet. Vi söker hela tiden nya medarbetare, såväl forskare och lärare som teknisk och administrativ personal.

forskare diskuterar på seminarium

Lediga anställningar just nu

Sök våra anställningar via vårt rekryteringsverktyg

Under våren 2015 byter vi rekryteringssystem. Från och med 16 februari använder vi verktyget MyNetwork för all rekrytering.

Behöver du gå in i vårt gamla rekryteringssystem för att hämta ansökningshandlingar eller följa en rekrytering som påbörjats före 16 februari kan du fram till och med 31 maj göra det här:

Prenumerera på lediga anställningar

 

 

Medarbetarna – vår viktigaste resurs

Som medarbetare är du en av våra absolut viktigaste resurser för att vi ska nå vårt mål att vara ett universitet i världsklass.

De kunskaper och erfarenheter man har med sig i bagaget är självfallet mycket värdefulla för vår verksamhet, men vi satsar också på att ge våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling. Det finns också en lång rad olika förmåner för dig som är anställd. Läs mer på vår medarbetarwebb:

 

Sidansvarig:

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen