Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Här finns vi

Den största delen av Lunds universitets verksamhet ligger i Lund, men universitetet bedriver också forskning och utbildning på flera andra orter.

Se karta över universitetets institutioner i Lund (PDF, 320 kB)

I Helsingborg finns sedan år 2000 ett modernt och centralt beläget campus. Här erbjuder vi bland annat utbildningar till ämneslärare, högskoleingenjör och modevetare samt inom strategisk kommunikation och service management.

Läs mer på Campus Helsingborgs webbplats

På Universitetssjukhuset MAS i Malmö sker delar av verksamheten inom vår medicinska fakultet. I Malmö finns också den konstnärliga fakulteten, som består av Musikhögskolan, Teaterhögskolan och Konsthögskolan.

Läs mer på Konstnärliga fakultetens webbplats

1998 blev även Trafikflyghögskolan i Ljungbyhed en del av universitetet, vilket gör oss till ett av få universitet i Europa med högre utbildning inom flyg. Skolan har en uttalad ambition att fungera som ett centrum för flyg och flygrelaterad utbildning genom forskning och utveckling.

Läs mer på Trafikflyghögskolans webbplats

 

Sidansvarig:

Våra verksamhetsorter

karta över skåne med orterna Lund, Malmö, Helsingborg och Ljungbyhed utmärkta

Relaterad information

Läs mer på kommunernas webbplatser:

Karta över Lund


Visa Lunds universitet på en större google-karta.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen