Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Sommar- och extrajobbsmässa

Möjlighet att hitta jobb för universitetets studenter
Alla studenter vid Lunds universitet är varmt välkomna till årets sommar- och extrajobbsmässa.

Svartvitt bild med glada studenter på språng.

Torsdagen den 6 april, klockan 10:00-13:00, har du möjlighet att träffa företag som söker dig som vill arbeta i sommar eller som vill ha ett extraarbete.

Du är välkommen till Lilla salen i AF-borgen, Lund.

Träffa följande företag och organisationer:

 

 

Academic Works logga

Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Vi har verksamhet i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande arbete inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

 

Adeccos logga

Adecco

Adecco är världens ledande leverantör av HR-lösningar. Med över 5 100 kontor i fler än 60 länder runt om i världen erbjuder Adecco ett brett utbud av tjänster. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med 59 kontor spridda över hela landet.

Vi har behov av:
Receptionister
Kundtjänstpersonal
Truckförare
Produktionspersonal
Lagerarbetare

 

AIESECs logga

AIESEC

Info kommer.

 

Beijer Byggmaterials logga

Beijer Byggmaterial

Kom och träffa oss på Beijer Byggmaterial som under våren kommer starta upp en Studentpool, riktad till dig som studerar i Malmö/ Lund och vill dryga ut kassan under studietiden. Tidigare erfarenhet eller truckkörkort behöver du inte ha, vi vill ge dig chansen till att starta eller bygga vidare på din arbetslivserfarenhet och samtidigt bjuda dig på truckkörkortet! Det enda vi önskar är att du har AM (EU Moped) som lägst och har mer än 2 år kvar av dina studier. 

Kom förbi oss i vår monter och lämna ditt CV, eller skicka in det via rekrytering [at] beijerbygg.se

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet.

 

Bravuras logga

Bravura

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Vi kommer söka studenter inom områdena:
Ekonomi
Kundtjänst
IT-support
Marknad
Life Science

 

Föräldraförstärknings logga

FöräldraFörstärkning

Vill du ha ett roligt och meningsfullt extrajobb så har du hittat rätt. FöräldraFörstärkning erbjuder barnpassning och läxläsning i hemmet, du kan arbeta som barnskötare eller studiecoach. Arbetet är flexibelt och ligger vanligen på eftermiddagar och tidiga kvällar. Som barnskötare kan du arbeta med att hämta barn från förskola/fritids, följa med på fritidsaktivitet, leka och enklare matlagning. Som studiecoach arbetar du med skolbarn och gymnasieelever i dina starka ämnen samt hjälper du eleven att nå sina mål och få en bättre studieteknik.

Vi eftersträvar en god matchning mellan dig och din familj/elev för att du ska trivas, du får kontinuerlig handledning och stöd i ditt arbete och vi anordnar personalträffar samt erbjuder utbildningar. Ett extrajobb hos oss ger en god merit för framtiden och självklart betalar vi högst lön i branschen.

 

Läxhjälpen logga

Läxhjälpen

Sedan 2007 har Stiftelsen Läxhjälpen, tack vare finansiering från näringslivet, bedrivit gratis läxhjälp för tusentals elever och skapat avlönade extrajobb för hundratals universitets- och högskolestudenter. Vi ger läxhjälp åt elever som går i årskurs 8 och 9, och som ligger långt ifrån eller på gränsen till att inte komma vidare till gymnasiet. Unga, arvoderade universitets- och högskolestudenter hjälper eleverna med läxor och är samtidigt en positiv förebild och mentor. Vi arbetar strukturerat och långsiktigt – vi skriver kontrakt med eleverna, upprättar en studieplan, ställer krav och har förväntningar, och målet är tydligt – betygen ska höjas och eleverna ska gå vidare till gymnasiet.

Våra läxhjälpare är noggrant utvalda, avlönade universitets- och högskolestudenter som har olika bakgrund, erfarenheter och kommer från olika studieinriktningar. Läxhjälparen fungerar som ett stöd för eleven vid läxläsning inom alla ämnen på skolschemat, med särskilt fokus på kärnämnena matematik, engelska och svenska/svenska som andraspråk. Läxhjälparna erhåller timlön på 120 kr i timmen inklusive semesterersättning och arbetar minst en termin, vilket gör att vi kan ställa höga krav på kontinuitet, kvalitet och resultat.

 

Miljöbron logga

Miljöbron

Genom Miljöbron har du som student möjlighet att genomföra verkliga projekt ute på företag. Hos Miljöbron hittar du spännande examensarbeten samt kortare uppdrag som kan genomföras parallellt med dina studier - allt för att skapa kontakter och få erfarenheter som är värdefulla när du ska söka jobb. Projekten behandlar en rad olika ämnen: logistik, beteende, grön IT, energi, miljöleding, kemi, marknadsföring mm.

Välkommen att kontakta oss på Sommar- och extrajobbsmässan om du vill veta mer eller hittar ett projekt som du är intresserad av. Alla projekt som är lediga att söka hittar du på www.skane.miljobron.se

 

Nordjobbs logga

Nordjobb

Är du sugen på ett nordiskt äventyr i sommar? Låter det spännande att sommarjobba i ett annat nordiskt land och utöver arbetslivserfarenhet också få en kulturupplevelse, nya språkkunskaper och ett utökat nätverk? Nordjobb och Nordisk Jobstart+ hjälper unga mellan 18 och 30 år att få jobb, bostad och tillgång till kultur- och fritidsaktiviteter i de nordiska länderna.

Nordjobb har sedan 1985 förmedlat sommarjobb till unga mellan 18–30 år i Norge, Island, Finland, Åland, Danmark, Grönland och Färöarna inom allt från turism och service till jobb inom vården. Både kvalificerade och okvalificerade jobb erbjuds och du matchas mot en arbetsgivare baserat på dina önskemål och tidigare erfarenheter.

Nordisk Jobstart+ hjälper dig som är vidareutbildad att komma in på den nordiska arbetsmarknaden efter examen. Du får tillgång till över 11 000 jobb i Sydnorge, Danmark och södra Sverige, en gratis tvåveckors-kurs som förbereder dig för arbetsmarknaden i Norden och dessutom hjälp med bostad, skatteregler och bankkonto vid flytt eller pendling. Genom att delta i Nordisk Jobstart+ ökar du dina möjligheter att hitta drömjobbet efter examen!

Kom förbi oss för att få veta mer, ställa frågor och göra en ansökan!

 

Poolias logga

Poolia

Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad  de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande på poolia.se inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.

I Malmö/Lund-regionen söker vi dig som kan tänka dig att arbeta med IT-support, ekonomi, redovisning, HR, administration mm.

 

StudentConsultings logga

StudentConsulting

StudentConsulting har jobbat med bemanning och rekrytering av studenter, akademiker och unga i karriären i snart 20 år och är ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi erbjuder dig att ta del av Skandinaviens största jobbnätverk för ung personal! Vi sitter på kontakterna med Sveriges största och mest spännande företag. Med vårt jobbnätverk i Sverige, Norge och Danmark har vi alla möjligheter att vara din språngbräda ut i arbetslivet.

När du jobbar hos oss får du en bra start på din karriär och till dig som studerar eller precis har kommit ut i arbetslivet kan vi ge en ovärderlig kontakt med näringslivet. Genom oss får du förståelse för hur näringslivet fungerar och som student kan du välja att arbeta med något som knyter an till dina studier, vilket ger dig en möjlighet att testa dina kunskaper ute i verkliga arbetslivet. Vi letar alltid efter engagerade och ambitiösa konsulter inom en rad olika områden som ekonomi, administration, IT, lager och logistik.

 

Temp-Teams logga

Temp-Team

Med mer än 30 år i branschen har TEMP-TEAM etablerat sig som en av de större aktörerna i Norden. TEMP-TEAM ingår i JuhlerGroup, en internationell koncern av rekryteringsföretag och kan därigenom erbjuda tjänster såväl nationellt som internationellt. TEMP-TEAM kännetecknas av små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av det lilla personliga företaget, men med den stora verksamhetens resurser i ryggen. Vår organisation och arbetssätt tillåter oss att snabbt anpassa oss till olika trender och förändringar på arbetsmarknaden. Genom flexibla lösningar, tät personlig kontakt och ett högt kvalitetstänkande säkerställer vi våra kunders krav på rätt kompetens. Människan i fokus - är i allra högsta grad TEMP-TEAMs motto. Vi sätter alltid både kunder och kandidater i centrum. Vår styrka ligger i att vi är duktiga på att analysera kandidater och våra kunders behov för att hitta den perfekta matchningen. Tack vare våra duktiga medarbetare som efterlever företagets kvalitetsmål och infriar våra kunder och kandidaters förväntningar har TEMP-TEAM blivit ett framgångsrikt rekryteringsföretag!

Vi erbjuder tjänster inom följande områden:
Ekonomi, HR, Inköp
Administration & Service
Marknad & Försäljning
Teknik & IT
Lager & Logistik
Industri & Produktion

 

UNHCR

Info kommer.

 

VentureLabs logga

VentureLab

VentureLab är en del av Lunds universitet och arbetar för att uppmuntra entreprenörskap och hjälpa de studenter och nyexaminerade som funderar på att starta eget. Sedan starten 2001 har vi hjälpt tusentals studenter att gå från idé till verklighet genom att erbjuda:

  • inspirationsaktiviteter såsom events, föreläsningar och workshops
  • gratis och konfidentiell idé- och affärsutveckling
  • möjlighet till gratis kontorsplats i vår inkubator på Ideon Agora

VentureLab finns till för alla studenter, oavsett vilken utbildning du läser och oavsett hur långt du har kommit i dina studier (upp till ett år efter examen). Det spelar ingen roll vad du har för idé, om du funderar på att erbjuda en ny tjänst eller en ny produkt. Du kanske bara är nyfiken på entreprenörskap eller vad det innebär att starta eget? Oavsett så är du varmt välkommen att komma förbi och prata med oss på Sommar- och extrajobbsmässan.

 

Akademikerförbundet SSR logga

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som är beteendevetare, socionom eller någon annan form av samhällsvetare. Vi strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar din akademiska kompetens. Vi är ett partipolitiskt obundet förbund, men tvekar inte att ta ställning i frågor som rör våra medlemmar och deras arbetsvillkor. Att vara medlem hos oss redan som student är en investering i din framtid! 

Som studentmedlem i Akademikerförbundet SSR får du tillgång till en mängd förmåner, bland annat: CV-granskning, gratis karriärrådgivning, kontakt med arbetslivet, prenumeration på branschtidning, en kostnadsfri olycksfallsförsäkring och tillgång till Sveriges bästa sökverktyg för akademikerlöner. 

 

Naturvetarnas logga

Naturvetarna

Naturvetarna är fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap. Att vara med i ett fackförbund redan under studietiden är smart eftersom det fungerar som en försäkring och ger dig trygghet och stöd när du behöver det. 

Redan som student kan du förbereda dig inför arbetslivet med hjälp av vår karriär- och lönecoachning. Om du letar efter ett givande och utvecklande extrajobb under studietiden så är vi rätt för dig. Kom och träffa oss för att få veta mer!  www.naturvetarna.se/student

 

Visions logga

Vision

Vision är ditt försprång till framtidens arbetsliv. Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund för tjänstemän och akademiker i offentlig verksamhet. Vi har cirka 190 000 medlemmar och ett medlemskap handlar om att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. I medlemskapet ingår bland annat lönestatistik, karriärtjänster, rådgivning kring lön och villkor samt en förmånlig hemförsäkring. Du kan även prova på en arbetsdag inom ditt framtida yrke och knyta värdefulla kontakter i Mentornätverket. Läs gärna mer om medlemskapet på vision.se/student

 

Sidan uppdateras löpande.

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Karriärinformatör
Susanne Linné
susanne.linne [at] er.lu.se
Telefon: 046-222 43 75

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen