Sponsring och stöd när du representerar universitetet

Som student är du en viktig ambassadör för Lunds universitet, och därför kan vi i vissa fall sponsra eller stödja dig när du representerar universitetet. Det kan exempelvis handla om nationella och internationella arrangemang av olika slag där Lunds universitet deltar med en eller flera studenter.

Stödet kan bestå av följande:

• profilprodukter som exempelvis lagtröjor, vattenflaskor eller pennor,
  • viss marknadsföring i någon av universitetets kanaler.

Däremot sponsrar eller stödjer vi inte sådant som:

• enskilda studenters utbildningskurser eller program,
  • uthyrning av universitetets lokaler till privatpersoner eller
  • profilkläder som enbart används för träning (viss exponering måste uppnås för att vi ska sponsra)
  • Resekostnader, biljetter eller liknande.

Kriterier för sponsring och stöd

• Arrangemanget ska gälla universitetet som helhet (vid arrangemang som gäller ett specifikt område, som exempelvis ekonomi, teknik eller juridik vänder du dig i första hand till din fakultet/skola).
  • Arrangemanget ska vara förenligt med universitetets verksamhet samt främja studentlivet.
  • Medel eller produkter för sponsring ska finnas hos universitetet vid den givna tidpunkten.
  • Ansökan ska vara utformad enligt punkterna nedan.

Så här ansöker du

• Berätta kort om aktiviteten – om deltagarna, eventuella samarbetspartners samt varför det skulle vara intressant för Lunds universitet att sponsra/stödja aktiviteten.
  • Beskriv önskemålet (produkter, aktiviteter och/eller marknadsföring) och ange om du får stöd även från andra delar av universitetet.
  • Ange kontaktperson (namn, telefon och e-post) samt organisationsnummer.
  • Skicka in ansökan till studentreception [at] lu [dot] se (subject: Ans%C3%B6kan%20om%20sponsring%20f%C3%B6r%20studentaktivitet) . Skriv "Ansökan om sponsring för studentaktivitet" i ämnesfältet för mejlet.
  • Observera att vi behöver ha fått in ansökan senast två veckor innan det aktuella arrangemanget.

Berätta hur det gick!

Vi vill gärna att du berättar för oss i efterhand vad ni fick ut av det aktuella arrangemanget, och vilket värde universitetets bidrag gav er. Mejla till studentreception [at] lu [dot] se (subject: Ans%C3%B6kan%20om%20sponsring%20f%C3%B6r%20studentaktivitet) .

Sidansvarig:

Sektion Externa relationer
Studentreceptionen

En ljushårig tjej pratar med en representant från LU. Foto.