jul

Almedalen 2021: I vår hållbara framtid blandas utbildning, forskning och samverkan i en unik miljö. Hur då?

7 juli 2021 13:15 | Seminarium
Fotomontage Almedalen och Lunds universitetsbyggnad

Universitet kan göra ordentlig skillnad i riktning mot en hållbar värld. För att lösa komplexa problem och nå de globala målen inom Agenda 2030 krävs olika infallsvinklar. Vi tar avstamp i forskning och bjuder in till nya samverkanskonstellationer och oväntade projekt.

7 juli 2021 13:15

Plats:

Digitalt evenemang som sänds via Almedalsveckan Play.

Kontakt:

Ulla [dot] Bostrom_Hjorth [at] fsi [dot] lu [dot] se