Att rekrytera doktorander - erfarenheter och strategier

20 januari 2022 13:00 till 14:30 | Seminarium
Torbjörn Falkmer

Torbjörn Falkmer är gästprofessor vid Institutionen för hälsovetenskaper och professor emeritus vid Curtin University i Perth, Western Australia. I detta en-timmes interaktiva seminarium diskuterar han strategier för att rekrytera och stödja doktorander så att de disputerar i tid.

Om evenemanget

Plats:

Hörsal H01, Health Sciences Centre, Margaretavägen 1B, Lund.

Kontakt:

eva [dot] mansson_lexell [at] med [dot] lu [dot] se