Bilden av Öst- och Sydöstasien i den svenska skolan

18 januari 2022 13:15 till 15:00 | Seminarium
rött äpple på hög av böcker och texten "Bilden av Öst- och Sydöstasien i den svenska skolan"

Vad lär sig elever om Öst- och Sydöstasien i den svenska skolan? Vilka frågor diskuteras och hur skiljer det sig åt mellan läroböcker? Dessa och andra frågor har Dr. John Hennessey och Dr. Pontus Wallin på uppdrag av Centrum för Öst- och Sydöstasien undersökt. De presenterar sina resultat i en rapport på detta online seminarium som riktar sig till lärare, forskare, och andra intresserade.

Om evenemanget

Plats: