jun

Fem böcker - fem författarsamtal - en bokklubb!

4 juni 2021 12:00 till 24 november 2021 23:59 | Övrigt
Kvinna läser bok. Illustration.
Läs med oss i sommar!

Lunds universitets Alumnnätverk och Författarskolan har valt ut fem böcker av välkända författare och tillika alumner. Du väljer själv vilka av böckerna och när i tiden du vill läsa – och till hösten är du välkommen att delta i våra digitala författarsamtal via Zoom som leds av Författarskolans Anna Clara Törnqvist. Du kommer att kunna ställa alla dina frågor via chatten och diskutera böckerna direkt med författarna och andra alumner.

4 juni 2021 12:00 till 24 november 2021 23:59

Plats: