sep

Gender Studies Methodologies: Activist research in a context of migration control – dilemmas and difficulties

29 september 2021 13:15 till 15:00 | Seminarium

Gender Studies Seminar Series in Methodologies is a series of webinars hosted by the Department of Gender Studies during the autumn of 2021. This is the first seminar this semester, where we welcome Emma Söderman from the School of Social Work at Lund University.
Please note that you must register to participate in this seminar.

Plats:

Zoom, registration is required