Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

19

maj

Hållbar mat i ett förändrat klimat

19 maj 2017 09:00 till 13:00 | Seminarium
kaffebönor
Foto: UN Photo Flickr

Hur kommer klimatförändringarna att påverka vår livsmedelsförsörjning? Och vad behöver vi göra för att möta dessa förändringar? Behöver forskare och bransch samarbeta mer? En halvdag med fokus på utmaningar för livsmedelssektorn ur ett hållbarhetsperspektiv. Inspirationsföreläsningar och samtal kring hur vi får en säker och hållbar matförsörjning i ett förändrat klimat, samtidigt som maten är hälsosam.

Om evenemanget

Plats:

Skissernas museum i Lund, Finngatan 2, Lund

Kontakt:

nina [dot] nordh [at] cec [dot] lu [dot] se