Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

24

nov

Hur uppstår nya anpassningar? Genetiska förändringar som möjliggör att utnyttja nya resurser eller att dofta förförande gott

24 november 2021 12:00 till 12:45 | Föreläsning
Träd in en glänta. Fotografi.

Den fantastiska biologiska mångfalden i världen upphör aldrig att fascinera människan. Den naturliga selektionen har mejslat fram fantastiska anpassningar till jordens skiftande klimat hos växter och djur, men hur uppstår ny variation som den naturliga selektionen kan verka på? Med hjälp av moderna genetiska metoder går det nu att studera hur och varför genetiska förändringar uppstår. 

Om händelsen

Plats:

Lunds stadsbibliotek, Sankt Petri kyrkogata, Lund

Kontakt:

noomi [dot] egan [at] fsi [dot] lu [dot] se