Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

maj

Knowledge for Sustainable Development - Lund University Research conference

4 maj 2021 09:00 till 16:30 | Konferens
The university building, a brain, a world map and a pair of binoculars. Illustration.

Lund University invites to its first official research conference on sustainable development. This conference is aimed at all researchers at Lund University who want to increase their knowledge about the challenges that lie ahead, learn how their research can contribute to change, and strengthen their contacts with researchers from other disciplines.

4 maj 2021 09:00 till 16:30

Plats:

Målgrupp:

The conference is primarily aimed at researchers associated with Lund University. However, we also welcome other researchers, stakeholders, and students who want to share their views and learn more about research conducted at Lund University.

Språk:

Kontakt: