Lund University's Teaching and Learning Conference 2019

7 november 2019 08:30 till 16:30 | Konferens
Pedagogisk konferens 2019.
Photo: Johan Bävman.

Welcome to the Lund University 2019 Teaching and Learning Conference on 7 November! The conference is a university-wide forum for dialogue, inspiration and critical discussion on learning, teaching and teaching excellence. The overall theme of the conference is “Interdisciplinary pedagogy in higher education”. We look forward to an exciting day with a packed programme including two external keynote speakers and many presenters from Lund University.

Plats:

Faculty of Social Sciences, buildings Palaestra, Eden and Gamla Köket, Lund