Masterclass med Katarina Henryson och Peder Karlsson från The Real Group!

26 november 2022 09:00 till 15:00 | Föreläsning
Katarina Henryson och Peder Karlsson

Masterclass med Katarina Henryson och Peder Karlsson från The Real Group!

I samarbete mellan studieförbundet Bilda och Körcentrum Syd vid Musikhögskolan i Malmö erbjuds du möjligheten att följa en inspirerande workshop med två av Sveriges mest rutinerade vokalgruppsartister!
Katarina och Peder arbetar med 3 av Bildas gospelkörer, med målet att hjälpa dessa  utvecklas och hitta nycklar för att bli säkrare, tryggare och mer närvarande i sången.

Om evenemanget

Plats: