maj

Medsols för Lund – Workshop med Internationella Miljöinstitutet (IIIEE) och Solar Region Skåne

7 maj 2021 09:00 till 10:45 | Föreläsning
Solceller på ett tak i en stad. Foto.

Är du nyfiken på solpaneler? Kom då och delta i en solförmiddag där Lunds universitet och Solar Region Skåne har bjudit in olika aktörer att komma och berätta mer om solel och solpaneler. Förmiddagen är indelad i två delar: en del som handlar om bostadsrättsföreningar och en andra del handlar om möjligheter för större fastighetsägare att bli egenproducenter av el.

7 maj 2021 09:00 till 10:45

Plats: